Jdi na obsah Jdi na menu
 


Asi každý máme nějaký sen.....a za tím snem se snažíme jít dokud na něj nedosáhneme. A nemusí to být vždy jen sen týkající se finančních nebo hmotných výhod. V našem případě to byl sen o porozumění s koněm....také o fajn lidech a o tom, jak být obojímu co nejvíce na blízku....jak spojit příjemné s užitečným... jak dělat koně na plný úvazek a být nezávislí.

Někdy máte představu co byste chtěli v životě dělat, ale pořád ji někam odsouváte,  říkáte si ... nejdřív musím ... a ještě tohle... a bojíte se, co když to nevyjde...... až najednou zjistíte, že Váš sen se Vám na míle vzdálil.... a pak si říkáte ..." tak teď už je pozdě, ale kdybych býval tenkrát..."

Ano, přiznejme si to - pro plno starostí a povinností, ústupků a kompromisů,  se bohužel hodně z nás nedostane k tomu, co by ve skutečnosti chtěli v životě dělat....

My jsme se pokusili a vlastně se neustále pokoušíme, tomu našemu snu co nejvíce přiblížit. A i když už  se nám opravdu podařilo hodně z našich představ realizovat, stále jdeme dál. Ono když se to tak vezme, i v tomhle platí, že cíl je cesta. A tak se snažíme  vzdělávat, rozvíjet se, získávat informace o nových  tréninkových postupech a předávat je dál. Chceme umožnit všem, kteří o to stojí, něco se naučit....rozšířit povědomí o westernu, o tomhle krásném sportu, který nám přirostl k srdci a o porozumění s koněm, díky kterému je jezdecký sport tak jedinečný.....Vlastně to pro nás  není ani tak sport, jako spíš životní cesta.

To, že nyní máme zázemí, kde můžeme s koňmi pracovat a naše poznatky předávat dál mezi koňáky, že kolem sebe máme lidi se srdcem na pravém místě, je úžasné a jsme velmi rádi, že nás sem osud (a trošku i naše snažení) zavál...

Máme možnost pracovat s novými koňmi i nadšenci kolem nich, a třeba právě jim tak trošku pomoci ke splnění toho jejich snu.... to je pro nás velké zadostiučinění a povzbuzuje nás to do další práce.

Obrazek

 

 

 

 

 

 
 

Poslední fotografie


Facebook


Statistiky

Online: 4
Celkem: 611030
Měsíc: 7546
Den: 172